<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2011/05/20, 16:29
AYAH DAN PUBLIC PHONE

huh ni dia..PUBLIC PHONE.
hari tu,aku lewat kluar drpd skola,ini smua gara2 x settle berurusan ngan guru2
after aku settle sgale hal ehwal semasa tuh,aku pun kluar lah drpd skola,aku toleh kiri kanan
pstu ade something yg aku lafazkn..'
"dh agak dahh"
pstu nasib baik lah ade makcik bwak kete 
kancil biru cani...
.klau korg knal bgus,x knl pun xpe.
saya cume nk ucapkan "THANK YOU SO MUCH" kt macek tu sbb anta sye smpai sementa.
ohhh..terlari dr tajuk..
stelah smpai di public phone brdekatan dgn 99 speedmart
aku pun call la mum aku,aku abiskn 20sen semata-mata dengar orang meeting.
suara mum aku lngsung x kuar..grr..
pstu i'm call my dad,dia ckp "ok,nnt ayh ckp ngan mak"mcm org bodoh rsenye,trcongok kt speedmart tu tah dok tnggu sape..dkt 20min my dad smpai,dia ckp my mum ade meeting.."ohh pttla dgr cm ade org ckp2 td"
pstu my dad ask me something yg weird
"kak. td tu ko pkai no phone spe 019?"
"huh? kakak pkai public lha"
"abis ko naik ape smpai sni td?"
"kawan"
"jln kaki?"
"tak.naik kete"
"dia bwk kete ke?"
"huh? mak kwn kakak lha yg bwk."
"ohh..habis asal 019?"
"mane la kakak tau"
"mungkin public phone tu gne line 019 kot"

hmm..begitu lah cternye..bpk aku cm x caye aku gne public n dia g save no public tu,dy ckp
"asal ayh call x angkt?"
dh public phone sapelah yg nk angkt..BETUL TAK?
:) thanks for reading