<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2011/07/23, 11:46
Bila aku bermain dengan kanak-kanak 4 tahun.

Haha. Weirdo betul tajuknye. Cternye sebenarnye cmni…aku kan selalu memang takde geng la pd wktu petang setiap hari..(kwn2 aku tidoo je kejenye) yg aku pulak mmg tak reti tido siang.pstu si hadif(kanak2 tu) dia datang umah aku..mule2 dia borak2 ngan ayah aku pstu dia balik..later..dia datang balik..dia ajak ayah aku main skateboard..ayah aku pulak dah tidoo dgn jayanya.haha.kebetulan aku tgah bce buku sejarah kt ruang tamu. Hadif ni ketuk2 pintu bilik. “cik zul..adik ni..eh..tak…abang ni..” aku dah trgelak-gelak mngenangkan ape yg ayah aku cakap mse borak2 ngan dia. “hadif kan dh ade 2 adik..mne boleh gelar diri adik lagi” haha.pstu aku suruh dia buka pintu bilik tu. Na tau x dia ckp ape? “cik zul do” kesian dia. Pstu dlm prjalanan dia kluar dari umah aku,dia nmpk 1 mainan “kad uno” “kak jom main”aku pun tutup buku layankan dia..haha. kad uno tu ade 2 wrne je merah ngan kuning. Aku suruh dia ltk kad kuning pstu dia ckp “ning” tp yg dia pgg tu merah. Hahaha. Kelakar la dia..pstu aku tgk kad dia,aku sruh dia ltk num or wrne yg sme. Ade 1 kali ni aku ltk stop pstu dia pun ikut jugak nk ltk stop aku kte “hadif kau mne boleh jln,aku jalan laa” x lme tu aku uno game.yeay!!! dkt 7 kali jugak la aku men game pelik tu. Spanjang game tu djlnkan hadif tu asyik ckp “adik nang gak t..tgklah”..aku gelakkan je dia..(sebab aku asyik ltk kad 2+ 4+) haha. Pstu kteorang main chess. Lg tak bole bla..aku tgk dia mcm reti main..rupenye yg blakang2 je dia reti jalannye,askar2 dia main langgar je..haha. aku ape lagi main mcm org pro la (aku main tipu) kihkihkih..4 kali kteorang lawan. Haha aku tetap champion la men ngan dia..rse sengal je..hahaha. anyway thanks la budak yg berjarak 11 tahun drpd aku. =D sebab sudi mengisi mase lapang aku. Hahaha.