<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2011/11/23, 22:45
aku di sini!

assalamualaikum..
sebenarnye aku tak tahu nak post ape. haha. anyway. aku nak bagitahu korang yang aku rasa dipinggir..
hurmmm.. aku tak pernah sedih pasal hal ni, cuma aku rasa sangat marah!!!!! sampai hati diorang pinggirkan aku.. aku memanglah "budak kecik" yang tak tahu ape-ape. selagi korang tak bagitahu selagi tu aku tak tahu. kasihanilah aku.. eeeeeiiiii! geramnya aku dengan korang!!!! weiii, kalau takat citer 13pg tu aku dah boleh tengoklah. tapi kenapa korang layan aku macam budak 5 tahun yang nak berkawan.. arghhhhhhh! aku dah besar la weiiii, boraklah dengan aku!! aku nak jugak sharing-sharing. mane tahu aku ade citer lebih best dari korang punye citer ke.. tolonglah kawan dengan aku! aku dahlah takde kakak/abang. adik aku?.. perbezaan kami jauh..aku sekolah menengah, diorang sekolah rendah,care nak sharing pun lain, kalau ton suara lain siket je, dah terasa.. kena cakap elok-elok. huishhh, kalau dengan rakan sebaya, bolehlah aku borak dengan selamba. tak kisah ton suare macam mane pun, janji faham sudah. betol tak?.. kalau tak faham, buat-buat faham jela kan..hahaha. aku bosanlah. kawan-kawan yang aku rapat semua jarang online, tolong parents keje la katekan. masing-masing anak majikan. aku je, macam majikan kat dalam rumah. hurghhhh...kalau korang boring or nak sharing ape-ape carilah aku. aku boleh jadi peti mel kau. janji korang kene citer semuanya dari mula. yang terpenting ialah KEIKHLASAN,KEJUJURAN DAN KEPERCAYAAN yang korang kene beri kat aku. 3 syarat je. aku bukan kawan sandaran. aku MANUSIA bukan bantal yang korang cari bile korang nak baring/tidur dan aku juga bukan selimut yang korang gune bile korang takut/sejuk. sekian...