<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2011/12/27, 23:03
do this when you get bored.

assalamualaikum dan selamat sejahtera diucapkan kepada sidang pembaca sekalian.*eh..aku dah kenapa tulis macam nak berhujah* *merepeklagi* sebenarnya, rindu gila nak tulis-tulis kat blog ni. tajuk kat atas tu.. ok.. jap..
Langkah 1:
baca post ni sampai habis dulu. jangan tutup blog ni selagi anda tak habis bukak semua link.
Langkah 2:
ready untuk ketawa terbahak-bahak*bagi yang semput cepat-cepat pegang inhaler.<--betul ke aku eja ni?
Langkah 3:
tekan ini!
Langkah 4:
jelaskan pendapat anda. jika kurang memuaskan, hah. kejap.
Langkah 5:
tekan ini kalau masih tak puas hati! 
Langkah 6:
parody melampau? belum. mari kita tengok lagi.
Langkah 7:
tekan ini! dan fokus kepada yang baju merah.
Langkah 8:
amacam? dah kurang boring kan? aku amek pelawak yang sama. haha. terima kasih :)
Langkah 9:
tinggalkan ciuman kasih sayang anda *eh..kejap maksud aku komen, cakaplah,korang rase ape lepas tengok semua link tadi.
Langkah terakhir:
selamat tinggal pembaca, sila tinggalkan jejak anda dan anda boleh meLANGKAH pergi dari sini. :'(

tapi kalau nak baca tajuk-tajuk yang lain, memang teramat sangat di alu-alukan.