<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2011/12/12, 01:02
kisah semalam.

assalamualaikum. hahaha. ini citer malam semalam, ohh normally tajuk aku kalau malam-malam macam ni, mestilah pasal BOLA. hahaha. semalam. man.utd kenduri gol <--ayat pakcik aku. haha. pastu masa sebelum tidur dan sebelum mak ayah aku pergi muzakarah,aku ade cakap something tau. hahaha nak tahu tak apa dia?.."ayah..takpe nanti pukul 4 pagi akak tengokkan barca lwn real mdrid." nak tahu apa yang jadi?..pukul 3.15 pagi aku dah bangun. tapi permasalahannya kat sini. aku lupa yang aku bangun tu nak tengok barca lawan real mdrid.aku punyalah dok pandang siling,fikir apehal la aku bangun pepagi bute ni..pastu bile dah buntu, aku layan la lagu,nasib bawak earphone.(act. aku kat rumah pakcik aku) dekat pukul 5 lebih aku dengar macam bunyi tv terbukak kat ruang tamu. mase tu la aku baru ingat yang aku bangun sebab nak tengok bola..malang sekali, tiba-tiba rase nak tido balik, so apalagi, aku tidur semula la..hahaha anyway, dekat-dekat pukul 7 aku bangun balik, aku tanya dengan orang yang bersengkang mata tengok best match tu.. barca menang..yehaahahaha~ senyum je aku hari ni..man.utd menang,barca pun menang. gembira gila la orang yang aku sayang tu...(tak sangka aku tulis benda ni) hahahaha.