<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2012/01/21, 17:14
hilarious moment

assalamualaikum...eiii.. aku tak suke bile TYPO. tapi masalahnya benda tu selalu jadi kalau aku tulis dalam bahasa inggeris. actually benda tu selalu jadi bila aku nak tulis guna hashtag kat twitter. trend-nya bahasa inggeris,takkanlah elok2 tulisan lepas hashtag tu inggeris ayat yang kat belakangnya tu bahasa melayu, tak ke pelik tu..nanti sapelah nak retweet. so kesudahannya aku padam apa yang aku dah tulis tu. bila nak tulis balik jadi malu, yelahh..mana tahu kot-kot ada yang dah terbaca tweet aku tu, malu je..
p/s:hilarious momentnya just gambar kat atas tu je..hahahaha. anyway
Hi 5!