<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2012/07/15, 22:31
LOL-ing

Assalamualaikum. hari ini, lepas aku tengok SNL2 With Super Junior aku buatlah sedikit carian pasal go gyung pyo dan creepy maknae.. dan hasil pencarian aku, memang gyung pyo tu ada percikkan senyuman siwon yang menawan dan yang paling mengesankan adalah mata dia,kening..paling mudah semua yang tertera di wajah dia,dia macam siwon waktu muda (ehemmm. siwon tu dah tua ke?) LOL xD



seriously, dia ...... tapi dalam video SNL tu.. alahai..pervertnye bab yang last-last tajuk pasal COUPLE niyy..haru-biru aku gelak..bole pulak..sekian..sekian..(ehem..cerita tu untuk +19 ke atas.) tapi aku nak tengok jugak suju oppa buat gag (walaupun agak pervert) okay. itu sahaja sekian =)