<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2012/07/04, 20:30
Nisfu Sya'ban

Assalamualaikum..bersempena hari pertukaran buku amalan yang baru, aku ingin memohon maaf atas segala ketelanjuran kata mahupun perbuatan yang membuat korang kecil hati dengan aku. hidup ni memang takkan best kalau kita berdendam atau berkecil hati, sebab kita mesti akan rasa something wrong somewhere bila kita dengan orang yang kita terasa hati tu.. so selain daripada itu. marilah memperbanyakkan amalan sehari-hari kita. so rebutlah peluang yang ada semasa bulan ramadhan. Allah S.W.T buat megasale takkan korang nak lepas gitu je.. dahlah setahun sekali..kalau shopping mall buat megasale laju je pergi.. haishhhh..dunia.. PAHALA tuu.. kemain banyak lagi, siap ade freegift syafaat lagi..rugi..rugi..rugi sangat 3x kalau lepaskan. aku taknak la cakap formal sangat so aku guna bahasa penceramah 16 tahun.. tu yang ade megasale..freegift bagai..hahaha. wasalam. ^^