<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2012/10/15, 20:51
14th October

Assalamualaikum. actually lepas habis tulis entry ni, maybe aku sibuk buat revision. (revisionlah sangat -,-') entah ape yang aku buat. makan kot. kekeke. exam nonstop sampai penghujung bulan 10. lepas tu hooray-hooray! hahaha. (hooray la sangat) tahu-tahu cikgu addmaths buat kelas untuk ajar topik form 5. semalam aku pergi tengok Lee Hyun Woo. a ha ha ha . dia memang comel macam dalam tv.:3 dan 14th October 2012 tulah 1st time aku jumpa artis korea XD lawak je, hyunwoo takdelah tinggi sangat, sedang-sedang je.. okay la fit dengan badan dia yang keding. kaki dia kecik je, macam perempuan. a ha ha ha.


gambar ni cukup untuk menunjukkan dia tu comel. a ha ha ha. aku ingat nak bawak balik benda tu untuk jadikan wallpaper bilik aku. dan jika kembali ke dunia nyata, aku pergi/balik naik vios je.. bukan trailer.(macam orang tu bagi amek je gayenye -,-') har har har. okay. sekian.