<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2013/09/05, 22:03
ThrowBack #1

Assalamualaikum ! actually hari ni .. aku nak post gambar-gambar yang berjanggut lamanya dalam handphone si sitot tu .. kemalasan yang teramat nak masukkan ke dalam notebook ni -______-' haihh.. nah.. nikmatilah pemandangan yang manis lagi anggun ni~ //flip hair //

                                          

                                          

                                         
bajet jongdae dalam album wolf,,,,pakai tarik-tarik telinga bagai lah.. tolonglah ~.~ 

                                           
 ada orang gila di belakang saya ..  lalalala~~ 

                                            
kepci TBS.. lulululu.. ada orang cina comel kat situ ~.~ 

                                
nampak perbezaan tak? tak kot (lol. jawab sendiri -,-') aku tambah eyeliner +liptip je kot 

                                 
idea nak melukis ini datangnya dari rambut oh sehun .. ohh tolonglah , sooooo mcdonald's 

hmm.. poyo-poyo belaka posing saya yaaa.. aku menunjukkan kebangangan yang total apabila mem <b/r> kan benda ni pakai html. punyalah payah.. tiba-tiba teringat kawan aku cakap "dah lepas upload gambar tu , tekanlah compose tu balik" benda yang boleh siap 15-30 minit , boleh jadi 1 jam . haiyayayaya. nah... ini pulak gambar masa beraya kat rumah aqilah and aida.. 







actually .. ada banyak lagi ... tapi .. sat lagi lah... in upcoming post ehhh.. mianhaee chingu yahh :( aku dah lupa macam mana nak guna blog ..