<body>



I throw all of your stuff away. I’m gonna clear you out of my head. I tear you out of my heart.
And ignore all your messages. 'Cause I'm so much better without you.
But it’s just another pretty lie. 'Cause I break down.
Every time you come around. So how did you get here under my skin? I swore that I'd never let you back in.
Should have known better in trying to let you go. 'Cause here we go go go again.
Hard as I try I know I can't quit. Something about you is so addictive.
We're falling together. you'd think that by now I'd know. cause here we go go go again.


2013/11/11, 13:34
It's Monday.


p/s: gambo ni khas untuk budak-budak yang sangat suka study hard last minute. puahahaha.

Assalamualaikum. just back from school. yeay! finally I met teacher azlila. haha. dapatlah aku pinjam buku latihan.. percaya atau tidak, seumur hidup aku.. aku tak pernah beli buku latihan sejarah untuk kegunaan sendirian berhad bukan untuk belajar dalam kelas. kesian betul and most dissapointed moment.. aku tegur teacher uma.. tapi dia tak pandang pun.. harap-haraplah sebab dia busy... bukan sebab dia marah aku cuba nak lari masa dia cari kitaorang nak tanya pasal paper english haritu... yelah.. aku tak jawab soalan yang dia target student dia akan jawab.. errr.. bersalah sungguh.. serious time tu aku kehilangan idea dan inspirasi.. nervous sangat kot. jahanam betul. -.-' esok nak pergi lagi kelas dengan teacher azlila.. kalau tak zaman bila lagi aku nak study sejarah. hahahaha. ehmm.. dah. itu sahaja. saya mendoakan nervous maizura hilang dan dipermudahkan dalam menjalani peperiksaan sijil pelajaran malaysia serta memperoleh keputusan yang cemerlang. aamiin :)